Home
Menu
Zoeken Annuleren

Tussenschoolse opvang

Energie opdoen tijdens de TSO, waarin je je eigen invulling aan kunt geven: Sport, SOLve|IT, Crea of ontspannen? 
Meld uw kind nu aan voor de TSO en uw kind gaat weer helemaal opgeladen de schoolmiddag in. 

 

Tussen de middag kan uw kind gebruik maken van de tussenschoolse opvang van SOL Villa Ambacht. De kinderen eten hun zelf meegebrachte lunch samen met de TSO-medewerkers. Jolanda van Stee is bovenschools coördinator TSO. Zij onderhoudt de contacten met de SOL en de ouders. Karin Schuitemaker is op SOL Villa Ambacht tijdens de TSO contactpersoon voor praktische vragen en vragen over bv de workshops.  Onze TSO-medewerkers zorgen ervoor dat de TSO een fijne pauzetijd is. Naast voldoende tijd om gezamenlijk te eten, bieden onze TSO-medewerkers ook leuke workshops aan op het gebied van SOLve|IT, crea, sport en spel.  Ook is er tijd om te ontspannen of lekker buiten te spelen, waar ook verschillende sport- en spelactiviteiten worden aangeboden. 


Een keertje komen kijken kan natuurlijk altijd, loop gewoon eens langs in de middagpauze!


Aanmelden 

Aanmelden voor de TSO kan via het aanmeldformulier.  Na aanmelding wordt er een bevestiging verzonden en wordt er een persoonlijk account aangemaakt voor het ouderportaal

Ouderportaal/Konnect OuderApp

Het ouderportaal is niet alleen via internet op de computer beschikbaar, maar ook mobiel via een handige app voor smartphone of tablet. Deze Konnect OuderApp is beschikbaar voor de besturingssystemen IOS en Android en kunt u downloaden in de desbetreffende appstores. U zoekt in de appstore op de naam "Konnect OuderApp". U herkent de app aan het volgende beeldmerk . Ruildagen, afmeldingen of wijzigingen kunnen alleen via de Konnect OuderApp worden doorgegeven. Ouders worden automatisch op de hoogte gehouden over nieuwe ontwikkelingen door middel van e-mailberichten. 

Structurele TSO-dagen

Gedurende alle schoolweken verwachten we uw kind op de vastgelegde opvangdagen. De opvangdagen kunnen niet worden geruild en er is een opzegtermijn van een maand.

 

Incidentele TSO- zelf te bepalen dagen

Via de Konnect OuderApp kunt u zelf van te voren de gewenste opvangdagen in het systeem invoeren.

 

Schoolvakanties en andere speciale dagen

In de schoolvakanties en op algemeen erkende feestdagen en studiedagen is de SOL en dus ook de TSO gesloten. In dit geval betalen ouders met structurele opvang deze dagen niet. Is er een groep vrij vanwege bijvoorbeeld een sportdag of bij afwezigheid door bijvoorbeeld ziekte, met vriendje mee, dan wordt de structurele TSO wel gewoon doorberekend omdat de TSO dan wel gewoon open is.

 

Afmelden

Als een kind een keer of onverwacht niet kan komen, bijvoorbeeld bij ziekte, dan is het heel belangrijk dat dit via de Konnect Ouderapp wordt gemeld. Dan hoeven we ons niet ongerust te maken. 

 

Wilt u telefonisch iets doorgeven aan Karin, de TSO-coördinator, dan is zij bereikbaar via het hoofdnummer van
SOL Villa Ambacht: 078-6814418 of via e-mail: k.schuitemaker@solambacht.nl.

 

Tarieven

Let op: voor de tussenschoolse opvang kan geen kinderopvangtoeslag worden aangevraagd! Dit is bepaald door de overheid. De kosten voor de TSO worden per maand berekend en gefactureerd. De tarieven zijn afhankelijk van de opvangduur. Voor de TSO kunt u gebruik maken van verschillende abonnementsvormen: structurele dagen en incidentele dagen.

 

Structurele dagen: € 2,25 per dag/Incidentele dagen: € 2,90 per dag

 

Relevante documenten:

Aanmeldingsformulier abonnement tussenschoolse opvang

Wilt u ons ondersteunen als TSO-medewerker? Neem contact op met de directie van de SOL.

 

© SOL Ambacht 2018 | Disclaimer