Home
Menu
Zoeken Annuleren

Kinderraad

Hoi, wij zijn de kinderraad en willen ons graag aan jullie voorstellen!

Van links naar rechts: Aemke (groep 7),  Azra (groep 6), Timo (groep 7), Jaap (groep 6), Zoë (groep 5), Don (groep 4), Isis (groep 4)

Wij willen samen met jullie ons SOL nog beter en fijner maken. Daarbij denken wij bijvoorbeeld aan de veiligheid. We vinden het goed om met de methode De Vreedzame School te werken en de mediatoren, maar ook de verkeersveiligheid vinden wij belangrijk. Vorig jaar zijn we begonnen met thematisch werken. Wij gaan dit schooljaar onderzoeken hoe het daarmee gaat en hoe we dit verder kunnen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat er genoeg tijd is voor creatieve lessen en je eigen onderzoek. Natuurlijk gaan we dit jaar in de kinderraad ook meedenken over de inrichting van ons nieuwe SOL. Daarbij denken we nu ook mee over de BSO, want we zijn nu één Speel Ontwikkel Leerplein. We zijn allemaal erg enthousiast en goed in nieuwe dingen verzinnen voor het SOL.

Natuurlijk hebben wij de hulp van alle kinderen nodig, zodat we met elkaar ons SOL steeds een beetje beter kunnen maken. Heb je een goed idee dan kun je dat opschrijven en in onze brievenbus doen. Ook kun je ons altijd aanspreken en dan zullen wij het in onze vergaderingen bespreken.

Als wij nieuws hebben dan komen we dat vertellen in de groepen en u kunt het lezen op FB en onze website.

Groetjes,
De kinderraad
SOL Villa Ambacht Dalton Speel- Ontwikkel- en Leerplein

 

© SOL Ambacht 2018 | Disclaimer