Home
Menu
Zoeken Annuleren

 

 

 

 

Pakketten en tarieven 2018

Er zijn verschillende vormen en mogelijkheden voor de dagopvang van uw kind. We bieden een flexibel pakket (wanneer u per week wisselende dagen nodig heeft) en een standaard pakket aan (wanneer u vaste dagen gaat afnemen). Daarnaast bestaat er ook nog een 40 schoolweken pakket (vaste dagen). Wij geven geen restitutie voor niet afgenomen dagen. U kunt wel dagen ruilen. Bij alle opvangvormen kunnen er extra dagen of ruildagen worden aangevraagd. Extra dagen kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Dagen in het verleden kunnen niet meer als ruildag worden ingezet. De termijn waarbinnen geruild kan worden is 14 dagen.

 

Bij Sol Ambacht betaald u geen extra kosten. De opvang is inclusief broodmaaltijd, vers fruit en verantwoorde tussendoortjes.

 

Indien u kiest voor een zogenaamde vroege start, verzorgen wij voor uw kind een broodmaaltijd (flesvoeding-ontbijt valt hier niet onder, dit dient thuis te worden gegeven). Het gebruik van luiers is in het tarief opgenomen. U betaald geen inschrijvingskosten en we werken ook niet met een opzegtermijn.

U kunt eventueel een tegemoetkoming aanvragen in de opvangkosten (dit geldt niet voor gesubsidieerde peuterspeelgroep) bij de belastingdienst. Voor de aanvraag heeft u altijd het aantal opvanguren per maand en het uurtarief nodig. Op de site van de belastingdienst kunt u een proefberekening maken. De belastingdienst doet er minimaal 8 weken over om een aanvraag af te handelen, dus houdt u er rekening mee dat als u de tegemoetkoming wilt aanvragen, u dit tijdig doet. 


Klik hier voor de pakketten en tarieven van de dagopvang

Klik hier voor de pakketten en tarieven van de buitenschoolse opvang

Het tarief voor de peuterspeelgroepen is €7,33 per uur. De peuterspeelgroep is alleen in de ochtend 2,5 uur geopend.

U kunt de prijs per dag berekenen door deze te vermenigvuldigen met het aantal uur dat erachter staat.  

 

Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met de afdeling plaatsingen (plaatsingen@kinderopvang-ambacht.nl)
Natuurlijk bent u ook welkom op ons kantoor om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken. Maakt u hiervoor a.u.b. wel even een afspraak.© SOL Ambacht 2018