Home
Menu
Zoeken Annuleren

Voorleesontbijt bij SOL Villa Ambacht.

 
Bestuurder onderwijs en bestuurder kinderopvang, Meindert Schenk en Chris Govers, hebben voorgelezen voor het Nationale Voorleesontbijt. De peuters van unit A hebben geluisterd naar het boek; Een huis voor Harry, voorgelezen door de heer Schenk. Na het voorlezen hebben de peuters een lekkere krentenbol of eierkoek gekregen.
Enkele kinderen van unit B hebben tevens geluisterd het boek; Een huis voor Harry, voorgelezen door de heer Govers.
Verschillende opa’s en oma’s van de kinderen van unit B t/m E hebben woensdag voorgelezen uit verschillende leesboeken. 

Voorlezen is binnen unit A een belangrijk onderdeel van het dagprogramma. Dagelijks zijn er voorleesmomenten. Uitstapjes naar de bibliotheek zijn er ook geregeld. Aankomende maandag zal unit A weer een uitstapje maken naar de bibliotheek.
Wilt u een keer komen kijken bij unit A? U kunt dit via de website opgeven of per email naar; avanleeuwen@kinderopvang-ambacht.nl.

Ook bij unit B t/m E wordt er veel voorgelezen. Tevens staat jaarlijks bij verschillende groepen een bibliotheekbezoek op de planning.
Op deze manier enthousiasmeren wij kinderen voor het lezen, zowel om het leesplezier als de leesbevordering te vergroten.

De kinderen hebben enorm genoten van deze voorleesochtend.
Wij willen alle opa’s, oma’s, de heer Govers en de heer Schenk hartelijk bedanken voor hun inzet tijdens het voorleesontbijt.
Het was een groot succes!
Media
  • Voorleesontbijt unit D 2
  • Voorleesontbijt unit D
  • voorlezen Meindert
  • Chris 1
  • Chris 2
© SOL Ambacht 2018 | Disclaimer